Verhalen

Ik ben zo veel tijd kwijt met verhalen van anderen! Gek word ik er van. Anderen doen hun verhaal maar tegen mij, telkens opnieuw, hun oordelen en opvattingen en meningen spuien tegen mij.

Ik denk dat het hoog tijd wordt dat ik veel meer tijd besteed aan MIJN verhalen. Ook ik heb namelijk best interessante verhalen, meningen, maar wil geen oordelen spuien. Maar wel graag MIJN zienswijze en inzichten naar buiten laten komen.   Ik moet bewust anders omgaan met de verhalen van anderen. Degenen aan wie ik al zo vaak getracht heb mijn gevoelens en mening  duidelijk te maken, maar telkens blijkt weer dat het niets helpt. Dan moet het maar zo zijn. Dat mensen dingen van  mij denken die gewoon niet kloppen.  Ik kan toch niets doen aan wat mensen (willen)denken. Maar dat is wel moeilijk voor mij. Ik heb altijd graag de controle, over alles eigenlijk.  Ook ik heb natuurlijk ideeën over mensen, die kloppen misschien ook niet. Hebben hun daar last van? Denk het niet. Waarom ik HET zo van anderen laat afhangen weet ik ook niet!!??  Als iedereen dat zo zou doen zou de wereld  er rottig uitzien. Heel bewust wil ik niet meer zo veel invloed door verhalen van buitenaf. Heel bewust wil ik meer invloed door/voor verhalen van binnen uit MIJZELF.

geschreven op 12-10-2012

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.