Hier zijn

Deze week zag ik Thomas Acda op tv in het programma “24 uur met” van Theo Maassen. Vorig jaar heb ik het afscheidsconcert bezocht van Acda en de Munnik. Ik luister graag naar hun muziek. Hun derde studioalbum is “hier zijn” van het jaar 2000. Dit was voor mij de eerste  kennismaking met hun geluid. Deze cd heb ik grijs gedraaid 😉

Tijdens het tv programma zegt Thomas over deze cd dat hij toen lag te slapen of zo. Hij kreeg het allemaal niet meer zo mee. De eerste 2 albums waren nieuw en succesvol. Verwachtingen en dat succes begonnen mee te spelen. En ook andere dingen in het leven.

Nou ik voelde me wel een beetje… ik weet niet, teleurgesteld of zo. Dat hij daar niet zijn hele ziel en zaligheid in had gelegd! Juist in deze cd die voor mij lange tijd dagelijks geluid was. Ik luister nog steeds graag naar hun muziek. Nu meestal via Spotify.

2015-11-18 13.49.29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *