Langs de lijn

Tom Egbers. Mooie man. Altijd al. Ziet er goed uit. Zijn look. Zijn haar. Zijn blik. Mooi als jonge man en met het ouder worden nog beter. Ik lees een column in DG Show en Cultuur “Angela kijkt tv” .Deze gaat over Tom en het EK 2016. Nederland doet niet mee. Zij vindt dat Tom geen duidelijke rol heeft tijdens dit EK. Ze heeft medelijden met hem. Laat hem portretten maken van spelers met een opvallend verhaal; dat kan hij als geen ander. Zegt ze. Daar ben ik het mee eens. Ze zegt ook dat hij standaard zijn kam vergeet en net langs de camera kijkt in plaats van erin! Nou daar ben ik het helemaal niet mee eens!! Zijn haar is juist fantastisch zo natural, beetje wild. En met zijn blik is ook niets mis; ik kijk graag naar hem. Dat hij af en toe verlegen overkomt is juist prima. Iedereen heeft zijn sterke en zwakke kanten. Dat hoeft hij niet te camoufleren door te acteren, door zich anders voor te doen dan hij is. Hij geeft juist een goed voorbeeld. Hij doet zijn werk op zijn eigen manier. Af en toe een foutje kan prima. Laat zijn menselijkheid zien. Ik bewonder hem zeer. En inderdaad kan hij een zin beginnen, vijf zijpaden bewandelen en dan diezelfde zin toch correct afronden. Dat ben ik dan wel weer met de schrijfster eens. Deze onhebbelijkheid heb ik mezelf ook eigen gemaakt in mijn leven. Ik ben aan het trainen dit juist minder te doen, zodat mijn zinnen korter worden en logischer lopen:)

dc9585948e3c0b329849ad37f5e2c93d

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.