2018

Voor mij is 2018 het jaar van:

– Schrijfcursus volgen bij schrijvenonline.org
– Creatief Dagboek Schrijven
–  Mediteren
–  Ademhalingsoefeningen
–  Optimaliseren van mijn website Stroomlijnen.com. O.a. met tags, widgets en onderwerpen. Inhoudelijk wil ik ook praktische teksten gaan schrijven over Doelmatig Organiseren. De vorm en de inhoud wil ik zodanig aanpassen dat het beter past bij de naam van mijn site.
– Woorden: Licht en Roze (komen al een tijdje steeds naar voren.)
– Verhuizen.

Mijn doel voor 2018 met dit alles: “iets” in beweging zetten. Zichtbaar en Onzichtbaar.
Mijn woord voor 2018 is BEWEGING.
Ik wil mij meer gaan verdiepen in het schrijven, het mediteren en het gebruik van kleur.
Ik wil doorgaan met zorgen voor mij. Langzaam valt alles een beetje op zijn plek. Allerlei losse lijnen gaan één geheel vormen. Losse draden maken een web en haken in elkaar. Ik zie en voel overlappingen, herkenningspunten, verdeelpunten en verlengstukken. Mijn persoonlijke groei krijgt steeds meer lucht, meer ruimte. Ik kan het zover oprekken als ik wil en aankan. Soms zie en voel ik een mooi patroon verschijnen in mijn denkbeeldige persoonlijke wereld. Sommige vlakken kleuren al mooi roze, geel, lila, rood, lichtblauw. Ik voel nu al de rust en het inzicht dat het niet erg is als ik wat lijnen mis, nooit invul of los laat hangen. Ik bepaal. ik ben de regisseur van dit levenswerk. Fascinerend deze weg door mijn persoonlijke belevingswereld. Er is nog veel te ontdekken. Heel Fijn!

ALLE GOEDS VOOR 2018!

Liefs, Josephine

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *