Sterk

I came this far with all I knew, all I Knew
The wish to change is stonger then the fear
I traded fear, anger and shame for something new
Something for me
The seasons changed but I’m still her
I’m stronger than before.

(Inspiratie van : I Know I Will Be Fine van  Miss Montreal)

Ik ben zover gekomen met alles wat ik weet. Dat heb ik zelf gedaan. Trots op waar ik sta in het leven. Ik wil bijleren en vraag hulp bij een hot item in mijn leven. Ik ben nog steeds sterk genoeg maar wil ontlast worden en kan zelf de knop niet vinden. Woorden die in me opkomen; confrontatie, schaamte, verwachtingen, irritatie, daadkracht, ikzelf, acceptatie, realistisch denken, helpende gedachten.  Ik sta rechtop en geef mezelf een kado.

Ik ben er sterk genoeg voor!
Ik ben wel zó blij met mijn vriendinnen op de achtergrond voor wat betreft dit hot item voor mij. Ik weet dat ze er zijn voor me als ik erover praten wil of moet. Ze willen wel naast me staan maar dat kan Ik nog niet, voor wat dit hot item betreft. Het zit heel diep in mij, al heel lang. Op mijn manier pak ik dit nu aan. Zij respecteren dat (traan); ik kan dit alleen op mijn manier. Hun Zijn voor mij ontroert me nu… Dankbaar voor hun vriendschap. Ik mag egoïstisch zijn van hen. Ze luisteren naar me en geven hun mening. Nu ik ouder wordt lijken vriendschappen nog waardevoller.

2016-03-13 13.14.57

Eén reactie op “Sterk

  1. krijg ook een traantje… Andersom geldt het ook.. zonder vriendinnen kan ik niet, gelukkig heb ik ze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *